PROMIS støtter Education for life

By January 18, 2017 News No Comments

Skjermbilde 2017-01-26 kl. 21.12.45PROMIS støtter bygging av 11 skolebiblioteker i Nepal

2016 var et godt år for PROMIS og PROMIS Qualify, og det var stor enighet blant de ansatte om at vi ønsket å bruke deler av overskuddet på å støtte et godt formål.

Etter evaluering av flere ulike prosjekter, ble Education for life og deres arbeid med å etablere skolebiblioteker i Nepal valgt. Vi har blitt enige om å støtte oppbygging av biblioteker i Gorkhaprovinsen som var nær episenteret og derfor hardt rammet av jordskjelvet i 2015.

Education for life har siden 2013 etablert biblioteker i Nepal, og målet er å levere bøker på engelsk og nepalesisk som er relevante for alle aldersgrupper og begge kjønn. Organisasjonen har også bidratt til oppbygging av skoler, møbler, utstyr og rekvisita og direkte hjelpearbeid etter jordskjelvet.

PROMIS lever av kunnskap, og vi hadde derfor et stort ønske om å støtte et tiltak som bidro til å bygge kompetanse. Nepal er et av verdens fattigste land med en analfabetisme på over 50% og et skolesystem som mangler både lærere og skolebøker. Vi er derfor veldig glade for å inngå et samarbeid med Education for life som leverer konkrete resultater i tett samarbeid med lokalbefolkningen.

PROMIS har bevilget 140 000 kroner til å bygge 11 skolebiblioteker i Gorkha, og vi gleder oss til å se dette prosjektet i mål! Vil du vite mer om Education for life? Se http://www.educationforlifenepal.com/

Det er også mulig å støtte organisasjonen gjennom donasjoner eller å kjøpe håndlagde varer fra Nepal via nettsiden.

 

Leave a Reply